Samarbetspartners

VarUnik är ett svenskt försäljnings- och designföretag med tillverkning i Indien, Kina och EU. Vår verksamhet bygger på samarbeten med en rad olika aktörer som alla är lika viktiga för kvalitén och den grund vi står på. Vi kan varmt rekommendera samtliga våra partners och leverantörer och hjälper gärna till om du skulle vilja komma i kontakt med dem.

Vår produktionspartner i Finland har sedan starten 1956 fokuserat på framtagning och tvätt av textilier samt industriell tvätts påverkan på textil. De har lång erfarenhet av vatten och smutsavstötande dukar och räknar över 80 % av hotell och restaurangerna på sin hemmamarknad som sina kunder. Ett samarbete med VarUnik inleddes under våren 2014. 

Genom en överenskommelse med Studio Sjiek kan vi erbjuda unika och personliga heminredningar med skräddarsydda lösningar utifrån kundens önskemål. Vår hjälp kan innefatta möblering, färgsättning, tapeter, textilier, belysning, möbler, dekorativa inredningsdetaljer samt koordinering av hantverkare. Hör gärna av dig om du som butiksägare vill kunna rekommendera en duktig och van inredare till dina kunder. Läs mer om Studio Sjiek.

Vår huvudsakliga produktionspartner i Indien har en lång tradition av textilier och har sedan starten 1976 arbetat med flera stora svenska och europeiska kedjor och textildesigners. De följer EUs normer vad gäller barnarbete, kvalitétskontroller, miljö och säkerhetsföreskrifter samt har låtit ISO certifiera hela sin produktion. De är medlemmar i Business Social Compliance Inititaive, BSCI sedan flera år. Förutom sin produktionsanläggning utanför Delhi har de säljkontor i Malmö.

Även vår kinesiska leverantör har mångårig vana av att möta svenska krav och har räknar flera utav de största svenska textilleverantörerna bland sina kunder. Företaget startades 1998 och är ISO 9001:2000 certifierade av både ISO, International Organization for Standardization och SGS, Société Générale de Surveillance för sin kontinuerliga förmåga att möta kunders och reglerande myndigheters krav samt för dess kvalité i produktionen.

Leverantören av innerkuddar är en av Nordeuropas största tillverkare av innerkuddar och duntäcken och har sedan starten satsat mycket på kvalité och traditionellt handarbete.  Företaget är Öko-tex certifierat och garanterar att deras produkter inte kommer från levande djur. Pådrivande medlem i BSCI, Business Social Compliance Initiative.

Genom vårt medlemskap i PUFF, Presentgrossisternas förening har vi avtal med DHL och UPS för leveranser.

© 2016: VarUnik, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress