“Första” blogginlägget

Det här känns som en nystart, både i ordets rätta bemärkelse då vår hemsida inklusive bloggen dessvärre raderades för två veckor sedan och att det märks att VarUnik har bytt inriktning. VarUnik startades som en butik på nätet för tre år sedan och är nu ett tillverkande företag som endast säljer via butiker så bloggen behövde uppenbarligen byta skepnad.  Jag har bloggat under alla mina år som företagare och sett det som ett sätt att få kontakt och berätta vad som händer inom bolaget.

Kort om mig, jag heter Sofia Stahl och grundade VarUnik 2009. Har sedan dess drivit företaget på heltid vilket känns som en dröm som går i uppfyllelse. Jag har alltid uppskattat färg och form men tycker ändå att det finns duktigare människor än vad jag är på det och därav min högt uppskattade designer Ulrika Clerbring Hellström. Jag försöker lägga så mycket tid som möjligt på att utveckla relationen med VarUniks nuvarande och framtida kunder för det känns som det viktigast av allt. Har du synpunkter eller vill bara komma i kontakt? Hör av dig på sofia.stahl@varunik.se eller 0760 930 676 Välkommen till VarUniks värld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *