VarUnik fortsätter att utvecklas

Designern Ulrika och jag valde för en tid sedan att gå skilda vägar för att fortsätta utveckla våra respektive verksamheter på varsitt håll. Det har sedan dess varit en mycket nyttig period där jag har nagelfarit produktutveckling, sortiment och leverantörer för att på så sätt förbättra både design och inköpsprocesser. Tror att det är oerhört viktigt att regelbundet tänka till så att företaget faktiskt utvecklas mot de uppsatta målen fastän man kontinuerligt gör ändringar i sättet att nå dem. VarUnik har ända sedan starten tänkt vara ett spännande, nytänkande och inte alltför dyrt heminredningsalternativ till de större inredningskedjorna, vilket sortimentet måste spegla. Jag har valt att bygga utbudet på djupet innan man breddar antalet artiklar men en inte alltför vild gissning kan nog vara att designade sängkläder inte ligger så långt bort. Det ligger även i pipeline  att samarbeta mer med leverantörer närmare oss i syfte att underlätta designarbetet och öka lönsamheten.

Jag har dessutom haft förmånen att inleda samarbete med Eveline Levander på Studio Sjiek som jag tror kommer att vara en riktig tillgång för bolaget. Eveline är produktdesignern från Holland som flyttade till Sverige och bildade familj. Hon har sedan dess skaffat sig en gedigen erfarenhet av den svenska design och inredningsbranschen genom inredningsuppdrag, butiksdrift, design, inköp och sortimentsplanering. Vi har nu i båda i uppgift att arbeta fram VarUniks höstkollektion som jag lovar komma att innehålla en massa härlig inspiration och jag ser verkligen fram emot att ta VarUnik till nästa steg på utvecklingstrappan. Allt gott till er. Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *