Det stärker vår övertygelse

Informusbloggen har försäljnings- och marknadschef på Sigtunahöjden Lina Fors som månadens gästskribent. Hon poängterar att hållbarheten är ett vitt begrepp och omfattar ett allmänt sunt synsätt på företagande där resurser, miljön och personal tas väl om hand och får påverka framtiden. Hon noterar också att miljöfrågorna är komplexa och att det hela tiden dyker upp nya frågeställningar som man ska ta hänsyn till. Vi håller med och känner samtidigt att det gör VarUniks arbete än viktigare. Att hjälpa våra kunder i deras miljöarbetet oavsett om det gäller nya innovativa material, ta hand om det gamla, se till att skötseln ändras så materialen håller längre osv. Läs gärna hennes blogginlägg här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *