Söker du praktikplats?

VarUnik söker 2 praktikanter till hösten.

Välkommen att vara med oss när vi lanserar webbutbildningar! Även skapa & publicera content i våra sociala kanaler, skriva nyhetsbrev och beroende på intresse & inriktning driva trafik till webbshopen.

Lika välkommen är du som vill hjälpa oss med att vidareutveckla vårt digitala utbildningsutbud! Planering, genomföra intervjuer, filma, klippa, redigera & slutföra film. Båda praktikanterna ges stora möjligheter till att påverka och få eget ansvar.

VarUnik vill förändra hotellbranschens syn på textil och hjälpa dem att sänka deras klimatavtryck. Intresserad? Hör av dig här eller på sofia.stahl@varunik.se

View this post on Instagram

Söker du praktikplats i höst?

A post shared by VarUnik (@varunik.se) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *