NYHET! Rådgivning & webbutbildning

Vi vill att textilierna som du köper från oss ska hålla så länge som möjligt och att våra textilier ska hjälpa er att nå era miljömål. Vi vill också hjälpa er att spara pengar på skötseln och hanteringen av textil. Under våren och sommaren har vi därför sett över vårt sortiment och vårt tjänsteerbjudande och erbjuder nu flera nya tjänster som ska underlätta för våra kunder.

Vi lanserar flera digitala webbutbildningar som du enkelt köper här i vår online-shop. Webbutbildningarna riktar sig till våra kunder som vill veta hur man kan få ekonomi i inköpen av textiler, vill ha vägledning om textiltillverkningens påverkan på miljön, vill ha koll på alla miljömärkningar eller behöver praktiska råd om hur ni kan minska er egen klimatpåverkan från textil.

Vi erbjuder också kostnadsfri allmän rådgivning per telefon och mail så att ni kommer igång med tvätt och skötsel och bollar gärna idéer vid inköp av nya eller begagnade textilier från oss.  Vi erbjuder också fördjupad analys och uppföljning av er textilhantering i syfte att dels sänka kostnaderna när färre artiklar skickas på tvätt och dels se till att textilierna som redan finns i driften håller så länge som möjligt. Det kan exempelvis handla om rutiner för att förhindra att textil möglar eller kasseras, placering av badrockar, frotté, tvättvagnar mm eller felsökning. Besöket tar om omkring 2-3h, dokumenteras i en rapport och åtföljs av digitala uppföljningstillfällen då vi följer upp era åtgärdspunkter samt utvärderar resultatet.

LÄS MER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *