Blöt textil möglar snabbt

Vi pratar om något så grundläggande som att låta dukar torka innan de läggs i vagnarna. Det är en enkel åtgärd som vi tror kan bidra till att förlänga livslängden och samtidigt förbättra hygienen. Att låta dukar torka ordentligt innan de läggs i vagnarna kan ha flera fördelar: Förhindra mögel och bakterietillväxt: Genom att låta dukarna torka ordentligt minskar risken för mögel- och bakterietillväxt, vilket är avgörande för att säkerställa en ren arbetsmiljö. Förbättra lukt och fräschhet: Genom att undvika fuktansamling minskar man risken för oönskad lukt och håller arbetsutrymmet fräscht och inbjudande. Förläng livslängden på dukarna: Genom att undvika onödig fukt kan man förlänga livslängden på dukarna, vilket kan leda till besparingar på lång sikt. Vi uppmanar er alla att diskutera och överväga hur denna lilla förändring kan integreras i ert dagliga arbete. Små förbättringar kan ibland ha stora positiva effekter, både för arbetsmiljön och för kundupplevelsen. Har ni några andra enkla tips för att förlänga livslängden på dukar o servetter? Dela gärna med er av era erfarenheter och tankar i kommentarerna nedan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *