rådgivning och utbilning

rådgivning

Vi vill att textilierna som du köper från oss ska hålla så länge som möjligt och att våra textilier ska hjälpa er att nå era miljömål. Därför är vi gärna med och bollar idéer när du skaffar nya eller begagnade textilier och ger alltid initial rådgivning per telefon och mail så att ni kommer igång med tvätt och skötsel.

Vill ni ha ytterligare hjälp på plats med fördjupad analys och uppföljning i syfte att nå era uppsatta mål gör vi gärna det med. Det kan till exempel vara en genomgång av rutiner såsom tvätt, tork, mangling, sortering, placering av produkter och tvättvagnar eller kanske felsökning. Vi gör det i samarbete med maskin- och kemikalieleverantören. Besöken tar omkring 2-3h och dokumenteras i en rapport. I uppdraget ingår också ett digitalt uppföljningstillfälle 4-6v efteråt då vi följer upp era åtgärdspunkter och utvärderar resultatet.

Rådgivning

Utbildning

Vi kommer att under hösten 2020 lansera digitala webbutbildningar som omfattar information om hur du kan få ekonomi i inköpen av textil, vägledning om textiltillverkningens effekter på miljön, olika textila miljömärkningar samt praktiska råd om hur ni kan minska era klimatavtryck från textil.

Vill du att vi kommer på plats och utbildar er alla samtidigt eller söker ni en gästföreläsare till ett event? Kontakta gärna Sofia Stahl på 0760 930 676