rådgivning och utbilning

rådgivning

Vi vill att textilierna som du köper från oss ska hålla så länge som möjligt och att våra textilier ska hjälpa er att nå era miljömål. Därför är vi gärna med och bollar idéer när du skaffar nya eller begagnade textilier och ger alltid initial rådgivning per telefon och mail så att ni kommer igång med tvätt och skötsel.

Vi erbjuder också fördjupad analys och uppföljning av er textilhantering i syfte att dels sänka kostnaderna när färre artiklar skickas på tvätt och dels se till att textilierna som redan finns i driften håller så länge som möjligt. Det kan exempelvis handla om rutiner för att förhindra att textil möglar eller kasseras, placering av badrockar, frotté, tvättvagnar mm eller felsökning. Besöket tar om omkring 2-3h, dokumenteras i en rapport och åtföljs av digitala uppföljningstillfällen då vi följer upp era åtgärdspunkter samt utvärderar resultatet. 

LÄS MER

Rådgivning

Utbildning

Vi har digitala webbutbildningar som omfattar information om hur du kan få ekonomi i inköpen av textil, vägledning om textiltillverkningens effekter på miljön, olika textila miljömärkningar samt praktiska råd om hur ni kan minska era klimatavtryck från textil.

Vill du att vi kommer på plats och utbildar er alla samtidigt eller söker ni en gästföreläsare till ett event?

Kontakta gärna Sofia Stahl på 0760 930 676